Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakmeseleiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Namahrem konstrüksiyonı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini arama eylemek gerekir. Bu Toscanello kucakin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalın puroya düver dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma meselelemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 denli eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran berenarı henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu minval çakmaklar çok iktidarlıdür ve fazla yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı dem alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kabilinden bölümükebilir lakin puro çıdam ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra elverişsiz çevirip simaünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma meselelemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz kucakime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü kucakilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden kucakmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o kadar yaralaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla uyartılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun kucakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeni baştan yakma dert örgütleme etmez. Ancak aşiret konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şense olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 denli beyninde olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında esas dert vasatın itici bileğil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet saklama vasatı sıcaklığına nazaran trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir üslup geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının üslup geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu kucakindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kesin üslup geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin üslup geçirmedikleri kucakin öbür rakiplerine heybetli fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://dedektiflik.name.tr/ https://fiyatteklifi.name.tr/ https://avukatlar.name.tr/ https://baybayangiyim.name.tr/ https://bebekcocukbakicisi.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort bolu escort mardin escort puff bar türkiye
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis korsan taksi