Puromuz2.com: Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika ülke konstrüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello bâtınin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro sadece amma sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun değme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara nazaran beş altı elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu suret çakmaklar çok diridür ve bir küme benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı saat alabilir. Bu müddet size zaman kaybı üzere nazarükebilir amma puro dayanç ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonra pahal çevirip yanünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma emeklemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, kısaca tüm bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bâtınime anık. Evet evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara bâtınilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye istemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere bâtınmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece şiddetlilaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün rahatçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nazarıitibar gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun bâtınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin tekrar yakma sorun teşkil etmez. Fakat defa konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şart olan 2 kaideı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer arasında evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile içinlaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında mahiyet sorun vasatın antipatik bileğil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen muhafaza vasatı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının ortam geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu bâtınindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak pekâlâ ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ ortam geçirmedikleri bâtınin öbür rakiplerine kocaman nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://dedektiflik.name.tr/ https://fiyatteklifi.name.tr/ https://avukatlar.name.tr/ https://baybayangiyim.name.tr/ https://bebekcocukbakicisi.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort bolu escort mardin escort puff bar türkiye
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis korsan taksi