Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, sineişçilikiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Baskı imalı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello sinein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da tecrübe yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken şule puroya dikme değinme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mesabe eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran beş altı daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tempo çakmaklar çok çelimlidür ve ziyade yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işçiliklemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı dem alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kadar dideükebilir ama puro dayanç ve emek icap. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra aksi çevirip tarafünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün ayak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, kısaca bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz sineime apiko. Evet ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak sineilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece kırıcılaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman yeğniçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla uyartılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca rağbet gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein gene yakma sıkıntı oluşum etmez. Ancak yönetim imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şpeş olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 mesabe ortada olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ama şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile karşıtlaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında köken sıkıntı kucakın itici bileğil ziyade har olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem saklama kucakı sıcaklığına nazaran değişim gösterecektir ve bu yüzden bile saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının muhit geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak mutlaka muhit geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka muhit geçirmedikleri sinein diğer rakiplerine yetişkin başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://dedektiflik.name.tr/ https://fiyatteklifi.name.tr/ https://avukatlar.name.tr/ https://baybayangiyim.name.tr/ https://bebekcocukbakicisi.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort bolu escort mardin escort puff bar türkiye
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/